Over BBLD

BBLD is een creatief marketing en reclamebureau dat zich sinds 2012 richt op de marktkant van de organisatie. We zijn een team van deskundige vernieuwers en creatieve professionals. Hoe realiseren we de beste resultaten uit de bereikbare marktpotentie?Die vraagt drijft ons elke dag opnieuw.

We bundelen onze krachten zó dat het steeds opnieuw leidt tot eigentijdse en vernieuwende communicatie die toekomstbestendig is. Zodanig uitgedacht dat het zijn doel treft: zakelijk succesvol, creatief én origineel.

Onze grenzeloze inzet heeft de afgelopen jaren groei en succes met zich meegebracht. Bij onszelf, maar zeker ook bij onze klanten. Wij hebben onze werkgebieden steeds verder uitgebreid en verdieping aangebracht. Van dit uitgebreide aanbod profiteren al onze klanten bij alle vragen en opdrachten.

BBLD staat voor: BE BOLD. BBLD durft, samen met jou, die gewaagde keuzes te nemen. Uiteraard op basis van een gedegen onderzoek en een doordacht plan. Wij durven kritisch te zijn. Ook op ons eigen werk.

De kracht van bbld zit in de medewerkers

De kracht van BBLD zit in de kracht van onze medewerkers. Onze oprechte interesse voor de klant, de intrinsieke motivatie om het beste voor de klant te creëren en het hartveroverende enthousiasme dat wij bezitten om iedere dag er weer vol voor te gaan. Dit in combinatie met de kennis en kunde van onze medewerkers, maakt dat wij een geschikte partner zijn voor al jouw marketing-, communicatie- en reclamevraagstukken.

Maak kennis met het team

De enige zekerheid is die van verandering. Alles is continue in beweging. Om daarin trend van tijdloos te onderscheiden is een ware kunst. Koers bepalen vraagt een duidelijke visie. Het team van BBLD zet zakelijke vergezichten om in creatieve en strategische concepten.

Een goede klik met onze relaties zorgt voor een sterke band waarop waarop we samen bouwen aan de zichtbaarheid van je merk. Welke waarde biedt je merk of organisatie vandaag en hoe ben je morgen nog steeds van betekenis? Wij helpen onze klanten deze vragen voor te blijven en combineren innovatie en creativiteit voor een sterke focus op het behalen van succes.