Online aanwezigheid een kritische succesfactor

Hoe staat het met jouw online aanwezigheid? Ben je blij met de uitstraling van je website of kan deze wel een update gebruiken? Bereik je met je website wel de juiste doelgroep? Of ontbreekt het je in het geheel aan bezoekers?

BBLD zorgt voor een vernieuwend webdesign die niet alleen aansprekend is, maar ook effect heeft. Samen gaan we opzoek naar de centrale boodschap en het doel van je website. Wij zien een website als centrale speler in het communicatiespectrum en als belangrijk onderdeel van de market getting.

Met een aantrekkelijke website profileer je je bedrijf of organisatie op een sterke manier, werk je aan de loyaliteit van je klanten en communiceer je een boodschap én je product of dienst. Daarom is het belangrijk om snel gevonden te worden (SEO) en de bezoeker een optimale gebruikerservaring te bieden. Voor websites geldt: klanten willen alles zo snel mogelijk vinden en direct naar relevante informatie doorklikken via zowel desktop, tablet als mobiel.

Webdesign en bouw

Onze expertises op het gebied van webdesign en bouw

  • Adviseren in online aanwezigheid
  • Ontwerpen van websites
  • SEO optimalisatie
  • Produceren van visuele en inhoudelijke content
  • Zorgen voor technische realisaties
  • Hosting en onderhoud website
  • Online marketing
  • Linkbuilding

Werkwijze webdesign

BBLD heeft de expertise in huis om gebruiksvriendelijke websites inhoud te geven. We stellen doelen vast, zorgen voor de juiste techniek en content, bepalen de optimale routing voor bezoekers en vertalen de doelstellingen naar een heldere call to action. 

Dit alles in een eigentijds en passend design dat aansluit bij jouw huisstijl. Zo creëren we een communicatiemiddel die je merk en identiteit online verder versterkt. Na oplevering van de website begint het meten van resultaat en uiteindelijk het optimaliseren. We gaan voor een optimale conversie. 

Meer informatie of kennismaken?

Kees Versloot

Toegewijd en solide. Websites bouwen en zorgen dat de basis wordt gelegd voor een online toekomst. Kees denkt actief mee met de klant en weet de mooiste designs tot in de puntjes door te vertalen naar een interactief design.

E: kees@bbld.nl

Kees