Jouw identiteit doorvertalen naar een vormgeving die aansluit bij de doelgroep

Het ontwikkelen van een goed logo en passende huisstijl is een uitdagend proces. Hoe kom je tot een beeldtaal die het DNA van een bedrijf goed weergeeft, maar ook het juiste signaal aan (potentiële) klanten geeft? Doordat onze grafisch vormgevers zich altijd baseren op jouw merkverhaal en kernwaarden, kunnen zij jouw identiteit vertalen naar een huisstijl die de juiste doelgroep aanspreekt.

Met deze huisstijl als basis kan in onze ontwerpstudio een grote diversiteit aan producten worden ontworpen. Van visitekaartje tot folder, van poster tot billboard en van flyer tot complete campagne. Maar zeker ook op digitaal vlak is zichtbaarheid ontzettend belangrijk. We maken een aansprekende website met de juiste call-to-action en online content waar je niet omheen kunt.

Vormgeving

Onze expertises op het gebied van vormgeving

  • Krachtige vertaling kernwaarden naar complete huisstijl
  • Passende en uitgesproken online en offline designs
  • Pragmatische en secure aanpak
  • Goed advies op basis van deskundigheid

De werkwijze van onze ontwerpstudio

Bij BBLD gaan wij direct voor jou aan de slag. Wij hebben veel ervaring in het ontwikkelen van nieuwe huisstijlen, het ontwikkelen van brochures, flyers, folders, webdesign, banners en advertenties. De grafisch vormgever neemt de bestaande of nieuwe positionering als uitgangspunt en vertaalt deze naar het gewenste communicatiemiddel. Pragmatisch en vakkundig.

De kracht van BBLD zit hem in het creatief kunnen doorvoeren van de kernwaarden naar een volledige huisstijl. Een nieuwe naam, een schitterend vormgegeven logo, heldere lettertypes, passend kleurgebruik en een krachtige propositie. Componenten van de ontwerpstijl die zo worden samengesteld om de juiste doelgroep aan te spreken.

Een heldere propositie waarmee je jouw boodschap kort en bondig overbrengt naar jouw doelgroep. Bij de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl of beeldtaal wordt altijd rekening gehouden met toepasbaarheid. Zodat jouw merk goed uitkomt op het gewenste communicatiemiddel. Bij dit proces houden we deadlines en budgetten uiteraard goed in de gaten.

Meer informatie of kennismaken?

Ruben Valstar

Positief en gedreven. Goed luisteren naar de wens van de klant en doorvragen als zaken onduidelijk zijn. Ruben is een creatief bij uitstek, die ervoor zorgt dat elke bedrijf visueel tot leven komt. Een positionering of marktintroductie wordt doorvertaald naar een complete huisstijl, brochure en websites.

E: ruben@bbld.nl
T: +31 6 15 85 15 94

Vincent