Een goede animatie of film laat een duidelijke en positieve indruk achter bij de doelgroep

‘Eén beeld zegt meer dan duizend woorden’, wordt vaak gezegd. Kun je nagaan wat een goed gemaakte video of animatie over jouw merk of product kan vertellen. Een beeld laat een duidelijke en positieve indruk achter van wat een klant van jou kan verwachten. Zeker als alle aspecten van de productie dezelfde kwaliteit uitstralen: van script tot scenario en van beeldtaal tot bewerking.

Bij BBLD hebben we een ervaring in de ontwikkeling, voorbereiding en uitvoering van videoproducties die aansluiten bij jouw boodschap. Of dit nu gaat om animaties, corporate films, commercials of een instructievideo. We werken zowel met echt beeldmateriaal als animaties in 2D ontwerp zodat de boodschap volledig passend wordt voor je doelgroep.

Video en animatie

Onze expertises

  • Ontwikkelen van video en animatie concepten
  • Ontwerpen van scenario, script en storyboard
  • Locatie scouten en casten van acteurs
  • Regisseren en uitvoeren van filmproductie
  • Uitwerken van animaties

Werkwijze video en animatie

In de ontwerpstudio van BBLD beschikken we over alle knowhow en faciliteiten om de productie uit te kunnen voeren van creatief idee tot nabewerking. De eerste stap is samen in gesprek gaan om de doelstellingen vast te stellen. BBLD ontwikkelt het script en scenario verder uit tot een storyboard en een eigen beeldtaal. In het storyboard wordt er bij ieder beeld bepaald wat de boodschap hiervan is, hoe lang dit shot mag duren en welke muziek of tekst er bij past.

Na het filmen gaan onze editors met het storyboard en het videomateriaal aan de slag en bewerken de beelden tot een complete video. Voor een animatie ontwerpen wij de video vanuit het scenario en script. Zo maken we een persoonlijke film of animatie die naadloos aansluit bij je boodschap en doelgroep.

Meer informatie of kennismaken?

Niels van Sloten

Artistiek en ijverig. Met een creatieve kijk op vraagstukken van de klant worden verrassende concepten en designs tevoorschijn getoverd. Niels laat vormgeven eenvoudig ogen. Snel, accuraat en met veel enthousiasme.

E: niels@bbld.nl
T: +31 610626192

Niels