Drukwerk

Online aanwezigheid is tegenwoordig belangrijker dan ooit, maar toch is het vaak fijn om je huisstijl vast te kunnen houden en na een klantbezoek iets fysieks achter te laten. Tastbaar resultaat noemen we dat. Bij BBLD hebben we veel ervaring met het laten produceren en drukken van communicatiemiddelen. We zijn creatief en denken in mogelijkheden. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit binnen het gestelde budget en kijken daarbij altijd naar de ontvanger en de identiteit van het merk.

Om communicatiemiddelen te vertalen naar concrete producties zijn er enorm veel mogelijkheden in kwaliteit en prijsklassen. Daarbij kun je natuurlijk denken aan traditioneel druk en printwerk, zoals magazines, folders en flyers, maar ook aan beursstands, winkelinrichting, point-of-sale-materiaal, give-aways, lichtreclame en signing.

Drukwerk en Producties

Onze expertises

  • Begeleiden van drukwerk,
  • Deskundig advies,
  • Meedenken in mogelijkheden,
  • Pragmatische en secure aanpak,
  • Prijsbewust inkopen en onderzoeken van mogelijkheden.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Met ruim 20 jaar ervaring in traffic- en productiewerk hebben we uitstekend inzicht in de mogelijkheden binnen print en drukwerk. Voor elke productie weten we bij welke producent we terecht kunnen voor het beste resultaat en de scherpste prijs. We geven gedegen advies, doen creatieve voorstellen en helpen je met het maken van keuzes om het maximale uit je budget te halen.

Meer informatie of kennismaken?

Arnout van der Leij

Integer en accuraat. Arnout staat in zijn kracht wanneer hij de opdrachtgever optimaal kan ontzien en kan voorzien van het juiste advies. Verrassend en met positieve energie. Hij zorgt ervoor dat afspraken nageleefd worden.

E: arnout@bbld.nl
T: +31 613129554

Arnout