Steeds vaker valt te lezen, ‘content is king’. Maar wat is content nu eigenlijk?

Content kan geschreven tekst zijn, maar omvat ook beeld en geluid. Je kunt hierbij denken aan foto’s, video’s, geluidsfragmenten(podcasts) of bijvoorbeeld infographics. De term ‘content’ wordt vaak gebruikt in de online marketing.

Bij BBLD hebben wij verstand van tekst én context. Tekst is niet enkel een verzameling woorden. Met de juiste content zorg je ervoor dat de doelgroep steeds opnieuw op een positieve manier met jouw merk in aanraking komt. Er moet zich eerst een herinnering opbouwen in het hoofd van je doelgroep. Daar zijn meerdere contactmomenten voor nodig.

Pas op het moment dat je doelgroep behoefte heeft aan jouw product of service komt die herinnering aan jouw merk naar boven. Met een goed verhaal zorgen wij ervoor dat jouw publiek wordt geraakt én dat het verhaal ze bij blijft. Door consequent en consistent jouw boodschap via diverse communicatiekanalen, passend bij je doelgroep, te communiceren kan je dit realiseren. BBLD is jouw partner als het gaat om het creëren van pakkende content.

Content en copywriting

Onze expertises

  • Positionering creatief omzetten naar slogan en corporate story,
  • Schrijven van teksten voor diverse communicatiemiddelen zoals websites, flyers en brochures,
  • Opzetten van een online contentstrategie,
  • Corporate story doorvertalen in fotografie en film,
  • Het schrijven van pakkende nieuws- en persberichten.

Werkwijze van onze content creators en copywriters

De content creators en copywriters van BBLD gaan op zoek naar het verhaal van jou bedrijf/product. Echte storytelling. Een bondige en heldere communicatie van jouw boodschap naar de doelgroep vergt meer dan alleen het kiezen van de juiste woorden en beelden. Wij zorgen ervoor dat de ‘tone of voice’ van de boodschap aansluit bij je doelgroep. Het verhaal moet de doelgroep intrigeren en enthousiasmeren. Je doelgroep prikkelen om op zoek te gaan naar meer informatie, interactie uitlokken of zelfs overgaan tot aankoop.

Wij zorgen dat we een plan maken en weten wat er gecommuniceerd gaat worden, zodat jouw merk of product niet aan de aandacht van jouw doelgroep ontsnapt. Het kan gaan om het schrijven van een stevige slogan om de positionering helder te maken aan de doelgroep tot volledige invulling van brochures, folders of websites, of het up-to-date houden van je website of social media. Wij maken video’s, hebben contact met je volgers op social media en zorgen ervoor dat jouw corporate story verteld wordt.

Meer weten over dit project of kennismaken?

Sanne van den Brink

Enthousiast en ondernemend. Sanne is een bevlogen en creatieve doener, die zorgt voor structuur. Bij het opstellen van een strategisch communicatie- en campagneplan zet zij in op concrete acties. Een heldere planning en dito actielijst zijn daarbij voor haar heel belangrijk.

E: Sanne@bbld.nl
T: +31 622065020

Sanne