Be bold. Stand out!

Natuurlijk… Maar hoe zorg je ervoor dat jouw merk in positieve zin opvalt? Hoe ontwikkel je een sterk merk, dat zorgt voor commercieel succes? Met ons communicatieadvies vertalen wij je marketingstrategie door naar de markt. Via storytelling geven wij de markt inzicht in jouw merk aan de hand van tekst en beeld. Door keuzes te maken rondom jouw merk in combinatie met de inzet van juiste marketingmodellen en met consistente en heldere communicatie naar je doelgroep!

Merkontwikkeling

Merkontwikkeling

Bij marketing gaat het niet alleen om de kwaliteit van jouw dienst of product. Het gaat vooral om de meerwaarde die je creëert bovenop de fysieke of functionele waarde.
Marketingstrategie

Marketingstrategie

Met een marketingstrategie wordt een juiste connectie tussen de markt en je bedrijf gemaakt om vervolgens de doelgroep concreet te benaderen met marketinginstrumenten.

Samen naar een hoger niveau

Bij BBLD kijken wij verder dan alleen je hulpvraag. Wij vragen door om zo te achterhalen waar de oorzaak écht ligt om vervolgens een succesvolle oplossing te bieden. Wat is de essentie van uw merk? Welk doel heeft u voor ogen? Waarom wilt u een nieuw logo, een andere huisstijl, eigentijdse corporate communicatie, opvallende sociale mediacampagne of een andere website? Niet altijd makkelijk om daar antwoord op te geven, maar BBLD vindt het belangrijk dat een merk een focus en een sterk verhaal heeft. Wij bouwen aan sterke merken.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Samen zoeken we naar datgene wat jouw organisatie of merk écht uniek maakt. Op basis daarvan ontwikkelen we sterke marketingconcepten met uitgangspunten voor positionering, merkontwikkeling en marktbenadering. Vervolgens vertalen we dit naar een pragmatische aanpak met de benodigde middelen en verrassende, frisse ideeën die passen bij het product en imago, zodat je merk een duurzame impact heeft. Dat doen we met heldere afspraken en vaste deadlines.

Online Marketing

Online marketing

Wij helpen je om de effectiviteit van jouw online marketing inzet te verhogen. Bijvoorbeeld door te zorgen dat jouw website goed gevonden wordt, het opleveren van een concrete content strategie of een complete social media aanpak.