Professionele kennis delen om het onderwijs te innoveren

BBLD deelt haar kennis met onderwijsinstelling Saxion. Onze medewerkers zijn actief betrokken bij het (door)ontwikkelen en toepassen van de laatste marketingtheorie binnen de opleiding Interior Design & Styling. BBLD doet dit vanuit een passie voor docentschap en vanuit een duidelijke marketingvisie. Het beste uit jezelf halen en dat vertalen naar een goed klantadvies is een van de aspecten die wij studenten bijbrengen.

Ons doel is om hen naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen op het gebied van de basisprincipes van marketing. De ervaringen die we vanuit de docentrol opdoen nemen we mee onze organisatie in. Op deze manier creëren we een win-winsituatie. Met onze kennis op het gebied van design hebben wij, daar waar nodig, de lessen een andere look en feel gegeven om beter aan te sluiten bij de huidige vorm van digitaal leren.

Onderwijs Innovatie

Welke rol hebben wij bij het Saxion?

  • Docent/coach marketing
  • Ontwikkelaars lesprogramma
  • Deelname aan het Centrum voor Ondernemerschap
  • Trainingsacteur

Docentstage bij BBLD

BBLD deelt niet alleen haar kennis met Saxion, maar staat ook open voor docentstages vanuit diverse onderwijsinstellingen. Een docent brengt vakkennis en heel wat ervaring met zich mee. Deze professional kijkt met een frisse blik, vanuit zijn/haar expertise, naar onze opdrachten. Voor BBLD een mooie kans om van een ‘buitenstaander’ te leren.

De docent biedt vanuit zijn/haar achtergrond en ervaring een andere visie op onze organisatie en onze werkwijze waardoor wij door deze input nog scherper worden in de uitvoering van onze opdrachten.Daarnaast is het voor de docent, die de docentenstage doorloopt, een geweldige gelegenheid om weer te ervaren hoe het eraan toe gaat in de praktijk en dit weer toe te passen in zijn/haar colleges.

Meer informatie of kennismaken?

Michel Schuil

Positief en doortastend. Resultaten boeken en met een scherp oog voor doel en doelgroep. De kracht van een (veranderende) organisatie doorvertalen naar een nieuwe positionering. Michel heeft als strategisch marketeer veel toonaangevende bedrijven en organisaties begeleid in het zichtbaar maken van merken, producten en diensten.

E: michel@bbld.nl
T: +316 30 09 28 52

Michel